BE+ER

BE-ERAfgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk zover: we hadden (langverwacht!) bezoek in de Natte Klets brouwerij.

En niet zomaar “bezoek”: het was Edwin van BE+ER. Het brouwproces was al in volle gang toen Edwin arriveerde. De lucht die in de brouwerij hing werd dan ook direct en zonder pardon door Edwin goedgekeurd. Daar waren we uiteraard blij mee!

Nog nieuwsgieriger waren we natuurlijk wat Edwin voor commentaar op onze bieren ging geven. Dat viel gelukkig niet tegen. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, maar de ruime voldoende van Edwin kunnen we in onze zak steken. We durven zelfs te stellen dat er een juweeltje tussen zat.

Edwin had ook wat bieren van zijn eigen collectie meegenomen, dus ook daarvan konĀ volop geproefd worden. Dat eindigde in een diep wederzijds respect, en zoals we wel vaker zeggen: we zouden er zomaar emotioneel van kunnen worden!

Ondanks al dat “geproef” moest er natuurlijk ook nog gebrouwen worden. Onder het strenge maar rechtvaardige toezicht van onze raad van Commissaris (jawel, we hebben er maar eentje) werd een heuse Bayerische Hefe gebrouwen. Die staat sinds vrijdagavond 00:15 te gisten. Volgende week gaat onze Hollandse PA de fles in en kan de Bayerische Hefe geheveld worden. Het zijn drukke tijden…

One thought on “BE+ER

  1. Lekker bezig jongens. Het was zeker leuk om een keer bij jullie brouwactiviteiten aanwezig te zijn en wat van de brouwsels te proeven. Ik weet niet meer of ik in rechte lijn naar huis fietste šŸ˜€

    Voor herhaling vatbaar, maar…. jullie weten dat wij het zelf erg druk hebben met BE+ER.
    In ieder geval bedankt voor dit leuke stukje hierboven op de Site van de “Natte Klets” (die ik vanaf nu zeker wat vaker zal gaan bezoeken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *