Een tipje.

Van de sluier. We kunnen natuurlijk niet al onze geheimen zomaar prijsgeven, maar heel soms kunnen we toch enkele unieke beelden vanuit ons brouwproces met de wereld delen. Dit uiteraard zonder onze zorgvuldig verkregen geheimen prijs te geven.

Het is al weer (veel) te lang geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben. Daar kunnen we excuses voor aanbieden, maar daar heeft de buitenwereld ook niet veel aan. Het is veel belangrijker dat we eindelijk weer eens aan de slag gegaan zijn.

Afgelopen vrijdag 14 februari had onze voltallige Raad van Commissaris tijd (op Valentijnsdag!!) om toezicht te houden op het brouwen. Hij was zowaar volledig tevreden. We mochten wat we gemaakt hadden doorzetten naar de volgende mijlpaal: het hevelen. Altijd een kritisch punt, want het gistingsproces is nog niet klaar. Maar…. wat een smaak! Dit wordt weer een topper. We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *