Gezwicht

Is gewassen hoor!

We zijn gezwicht. Ook wij zijn gevallen voor de druk van het geitenwollensokkengilde (leuk voor Scrabble, maar dat spelen we toch nooit). Biobier dus. Het moest er toch maar een keer van komen. Ook wij kunnen nu dus een aardig woordje meepraten: onbespoten, lokaal geteelt, lokaal verwerkt, CO2 neutraal, vrij van andere ellende en dat het er uiteindelijk om gaat wat je na laat voor je kinderen. Alleen onze 15 kW gasbrander wil nog niet zo meewerken… Ach… uiteindelijk is ook het gas van biologische oorsprong.

Het is al weer even geleden dat je van ons gehoord hebt, maar we hebben weer eens wat gemaakt. Onze raad van commissaris kon het niet aanzien, dus die bleef gewoon weg. Die heeft niet zoveel op met al die (Jesse) klaverpraat.

Maar: de opbrengst mag er zijn. Het lijkt zelfs wel meer. Nu wachten tot de biogist zijn / haar / genderneutrale (doorhalen wat niet van toepassing is) werk gedaan heeft. Het ziet er naar uit dat we van het voorjaar weer een lekker biertje in handen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *