Plagiaat!

Dag lieve vrienden van de natte klets! Dat is toch wel een tijd geleden. Jawel, we leven nog.

Ook maken we zo nu en dan nog eens een biertje. We hebben onlangs weer bewezen dat we het nog niet verleerd zijn. We gaan de volgende sessie weer plannen.

Ook waren er wat technische problemen met de website. De webmeester had eigenlijk geen tijd en/of zin om het op te lossen. Tot nu! Maar wat is er dan toch gebeurd? horen we jullie je afvragen. Welnu, we zijn ons letterlijk de *CENSUUR* geschrokken. Het blijkt dat onze naam vrijwel en ons logo 1:1 gekopieerd is door iemand die dat nodig vond. Welnu, we zijn er mee bezig. Maar zolang deze zaak ‘onder de hamer’ is kunnen we helaas geen verdere mededelingen doen. Later meer. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *