Bukkende bierkabouter

Bukkende kabouterZo hoor je weken niets, en zo is er ineens weer wat te melden! We hebben onze laatste brouwsel goedgekeurd. Het was al weer afgelopen vrijdag toen ons laatste bier 2 weken in de fles zat. Dat is vaak toch wel een punt waarop het duidelijk is of het geslaagd is of niet.

Je weet het maar nooit: bier maken is en blijft toch wel een klus(je) wat je hier en daar toch wel serieus moet nemen! Toegegeven: dat is voor ons niet altijd even eenvoudig.

Deze keer hebben we een bier gemaakt in de categorie “beter goed gejat dan slecht gepikt’.  In “gewone mensen taal” dus simpelweg gekloond / gekopieerd / gejat / nagemaakt / geïmiteerd / nagebootst (er is doorgehaald wat niet van toepassing is). Zonder direct namen te willen noemen, moet het gezien de titel van dit bericht voor de echte bierdrinkers onder ons wel duidelijk zijn welke kant het op gaat.

Het was even zoeken naar de juiste kruiden en specerijen, maar het resultaat mag er weer zijn: kruidig en toch lekker fris. Onze raad van commissaris was ook weer uitermate content met de hoeveelheid, maar blijft wel waken dat kwaliteit boven kwantiteit prevaleert!

De voltallige Natte Klets directie komt dan ook unaniem tot de volgende conclusie: aan dit bier kan die bukkende bierkabouter nog een puntje zuigen!

One thought on “Bukkende bierkabouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *