Uiltje

Oehoe!
Oehoe!

We kunnen er niet omheen: het is al maanden rustig op onze site. Dus geheel terecht werd er afgelopen zaterdag op de verjaardag van onze (enige) commissaris geklaagd over de weinige hoeveelheid berichten.

We erkennen het, maar we gaan ook zeker niet beloven er iets aan te doen. Internet is voor ons nou eenmaal ondergeschikt aan bier: zo is het en niet anders. Gaat het ook niet worden trouwens! Dat is alleen maar negatief voor onze creatieve inspiratie. Dus: snel weer terug naar het onderwerp ‘bier’!

Eén van de Klets-brouwers kent iemand die op zijn beurt weer contacten heeft bij brouwerij het Uiltje uit Haarlem. Zo vindt er af en toe een uitwisseling plaats tussen onze eigen ‘Klets’ en het vocht van de  Uil. Daar kijken we uiteraard elke keer weer reikhalzend naar uit: we moeten toch wel toegeven dat we in de regel behoorlijk onder de indruk zijn van die vogel uit Haarlem!

Vandaag werd tijdens de wekelijkse proefsessie op vrijdagmiddag de NZ Strong Ale en de Milkstout (die we onlangs zelf ook een keer gemaakt hebben) van het Uiltje subtiel langs onze smaakpapillen geleid. We kunnen er kort over zijn: het was een beetje weinig en het smaakt naar meer! Onze papillen tintelen nog steeds na. Uiteraard kijken we ook kritisch (maar geheel rechtvaardig!) naar ons zelf. Als we de Milkstout van de Uil vergelijken met wat er bij de Klets uit het vat komt, hoeven we ons niet te schamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *